Grafisch ontwerp

Blitzerz houdt zich voornamelijk bezig met grafisch ontwerp, Logo's, DTP, huisstijlen, promotiematerialen en fotografie. Natuurlijk regelen wij ook de productie hiervan. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk van alles te verzorgen dat met uw huisstijl te maken heeft. Te denken valt aan gevelbestickering, beurswanden of inrichtingselementen. Maar ook visitekaartjes, briefpapier, flyers en folders.

Advies & koffie

Blitzerz denkt (vaak gaat het vanzelf) graag mee. Dat kan zijn met betrekking tot de prijs (hoe kan iets goedkoper geproduceerd worden) maar ook samen originele ideeën of concepten verzinnen.Daarnaast heeft Blitzerz een zeer uitgebreid netwerk met vele specialisten van diverse disciplines.

Fotografie

Fotografie is vaak wenselijk om een unieke eigen, persoonlijke uitstraling te creëren. Blitzerz heeft hier veel ervaring mee en verzorgt productfotografie, concept fotografie, projectfotografie en eigenlijk alle andere vormen van fotografie. 

Website

Vandaag de dag is een website een niet meer weg te denken in uw bedrijfsvoering. En tevens belangrijk onderdeel van de huisstijl. Blitzerz ontwerpt sites en kan er voor zorgen dat deze ook technisch gerealiseerd wordt alsmede hosting en domeinregistratie.

Alexander Grautman

Eigenaar Blitzerz
Geschoold stylist, f
otograaf, grafisch vormgever

Name, Title