top of page

Een idee

Wij ontwerpen op basis van uw ondernemingsplan, idee of concept. Beginnend met een goed gesprek en de juiste hoeveelheid koffie. 

Laten spreken

Een logo die voor uw spreekt. In één klap verteld waar uw bedrijf voor staat. Dat is waar we naar zoeken. Het moet klikken met u, maar ook uw doelgroep 

Ontwerp

Het ontwerp proces gebeurd bij ons in fases met de daarbij behorende gesprekken. Een heus logo-ontwerp-stappenplan is hier bij aan de orde

Herontwerp?

Het laten her ontwerpen van uw logo is bij ons ook mogelijk

Ik ben zo blij dat ik Blitzerz heb ingeschakeld! Het was super om hulp te krijgen van Alexander bij het ontwerpen van m'n logo. Ik had zelf een opzetje gemaakt maar was nog zoekende naar de verdere invulling hiervan. Alexander stelde de juiste vragen, deed zelf onderzoek en ontwierp het beeld dat ik niet kon vormgeven. Daarbij heeft hij ook veel informatie gegeven over wat je met het logo kunt doen en heeft hij echt de tijd genomen om me zo goed mogelijk te helpen. Een fantastische en snelle ontwerper die ik aan iedereen zou aanbevelen!

- Natascha de Vries 

LOGO PORTFOLIO

Wij ontwerpen al wat jaren logo's, huisstijlen en drukwerk voor allerlei soorten bedrijven. Het is één van onze specialisaties en passies. Een logo is voor ons een uitdaging die wij met plezier aan gaan. Een serieuze kwestie die het begin of een nieuw begin aanduidt van uw organisatie. 

Mountain Lake
Beach Huts
Ferris Wheel
Palm Trees
City Cycle
Misty Slopes
Fire Wood
Foggy Pier
Tekengebied 10
Tekengebied 9
Tekengebied 7
Tekengebied 8
Tekengebied 5
Tekengebied 6
Tekengebied 4
Tekengebied 3
Tekengebied 2
Tekengebied 1 kopiëren 14
Artha Green
Folklority
Klopper Timmerman | Montage
Groots Wonen
Dr. Darkness.
DJ Alec Bryar
DJ Raphaela Brown & Miss Brown
K.I.C.K.S.
Suits Amsterdam
Voce Coaching
Zangeres Emy Perez
BR Jaarmarkten
Rock & Roll Circus
JB Seeds
Achilles investment group
BiOriginals
Bubbels & Bites
bottom of page