Ceylon Herbs

Lelystad

Product fotografie

op locatie

2019_Blitzer_Ceylon Herbs_Meme.jpg

Blitzerz studio is gevestigd in Halfweg. Precies tussen Haarlem en Amsterdam.

Hier creëren wij grafische content en geven wij inhoud aan ideeën en concepten. In onze studio fotograferen wij producten, mens en dier. 

Bij Blitzerz bent u aan het juiste adres voor al uw grafische vormgeving en fotografie.

Vanuit onze studio of bij u op locatie zijn wij flexibel inzetbaar als DTP-er / Grafisch vormgever. Ook voor fotografie bieden wij een breed scala aan kennis en expertise.  

Zoekt u ondersteuning bij het ontwerpen en uitwerken van o.a. folders, gebruikershandleidingen, verpakkingen, agenda’s, flyers, menukaarten, posters, advertenties, brochures, briefpapier, visitekaartjes en meer dan zit u bij Blitzerz goed.


Door onze ervaring bij verschillende bedrijven en projecten is onze grafische en fotografische kennis erg breed. Onze werkwijze is direct, communicatief sterk en zo gemakkelijk mogelijk. Wij nemen graag de tijd voor u. Wij communiceren het liefst via de telefoon of op locatie. Zo is alles aan beide kanten duidelijk en helder.


U kunt mij op korte termijn inschakelen. Vandaag of morgen al iets nodig? Laat het ons weten.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

OVER

ONS

Creatief, eigenwijs en hardwerkend. Blitzerz in een notendop.  

Grafisch ontwerp en fotografie zijn onze favoriete bezigheden. En met een gevariaeerd klanten bestand zoals de onze raak je bij Blitzerz nooit uitgekeken. 

CONTACT

© Blitzerz 2015-2021

  • Facebook link naar Blitzerz
  • Linkedin van Blitzerz